Uitslag BK Dames Elite:
Na een beklijvende spurt op de Heirbaan te Anzegem behaalde Lotte Kopecky de belgische kleur. In een spurt met twee versloeg ze Jolien Dhoore.
Deelnemers
Uitslag

Uitslag BK Halle Anzegem - Heren Elite.
Na een vlucht van meer dan 100 km met een grote groep renners kon Dries De bondt ontsnappen op de Schernaai, de voorlaatste helling van het BK. Hij reed solo naar de eindstreep van het BK.
Deelnemers
Uitslag

Op dinsdag 22 september 2020 wordt in de Gemeente Anzegem het Kampioenschap van België georganiseerd voor Heren en Dames Elite.
Intussen is het parcours gekend zowel voor de Heren Elite als voor de Dames Elite.

Dames Elite:
De wedstrijd voor Dames Elite wordt verreden op het plaatselijk parcours te Anzegem. De wedstrijd start om 09.30 uur over een afstand van 131 km, er zullen 7 plaatselijke ronden afgewerkt worden van 18.8 km. De aankomst, gelegen aan de gebouwen van Escolys (Heirbaan Ingooigem), is voorzien omstreeks 13.00uur.
Timing en parcours Dames Elite:
Heren Elite:
De wedstrijd BK Halle-Anzegem gaat van start in het centrum van Halle op dinsdag 22 september 2020 om 12.00 uur. 
Eerst is er een rit in lijn waarbij een eerste doortocht van de renners aan de aankomstlijn (Escolys Heirbaan) omstreeks 14.50 uur na 102 km. Hierna worden nog zeven ronden afgewerkt op het plaatselijke parcours, met telkens 2 beklimmingen van Tiegemberg.(eerste beklimming via de Schernaai, tweede beklimming via de Kapellestraat( paddestoel Te Lande). Het plaatselijk parcours is identiek als dit van de Dames Elilte, afstand van 18.8 km per ronde. De totale afstand van het BK Halle-Anzegem bedraagt 235 km.
De aankomst is voorzien omstreeks 17.50 uur. 
Parcours en uurrooster.
2017-2019
In 2017 vond op 1 mei het kampioenschap tijdrijden plaats voor de Jeugd in Vichte.
Een jaar later was het de beurt aan de profs (zowel Heren als Dames)en de Heren Elite zonder contract om hun tijdrit kwaliteiten te bewijzen. Victor Campenaerts kroonde zich tot kampioen voor Thomas De Gendt en Yves Lampaert.
 Bij de Dames Elite ging de overwinning naar Ann-Sophie Duyck, ze behaalde in Anzegem haar vijfde nationale titel tijdrijden op rij. 

Op 2 juni 2019 mochten de Heren en Dames Junioren strijden om de nationale driekleur op de weg. Bij de Dames ging de zege naar Scavone Dina, bij de Heren was het De Lie Arnaud die zich tot kampioen kroonde.
Podium Dames Junioren:


Podium Heren Juniores: